+31(0)402445600 ka@keizersadvocaten.nl

Pietro Bonaparte

Pietro Bonaparte adviseert en procedeert over zaken, waarbij ondernemers de dupe zijn geworden van foutieve financiële  dienstverlening van banken, verzekeringsmaatschappijen of adviseurs.

Pietro Bonaparte is nieuwsgierig, enthousiast en deskundig. Hij gaat tot het uiterste om het verschil voor zijn cliënten te maken. Hij voert natuurlijk graag gerechtelijke procedures om uw gelijk te halen, maar vaak bent u meer geholpen bij het bereiken van een praktische oplossing. Pietro Bonaparte denkt dan creatief met u mee.

Dat kan in meerdere talen, want hij spreekt onder meer vloeiend Italiaans. Hierdoor voert hij moeiteloos de incassopraktijk uit voor Italiaanse ondernemingen in Nederland. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website: www.avvocato-italiano-in-olanda.it.

Pietro Bonaparte heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

Financieel recht

  • Bankrecht

Ondernemingsrecht

  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Vennootschappen

Verder publiceert Pietro Bonaparte geregeld artikelen over onderwerpen op het gebied van het financieel recht voor de website www.advocaat-financieelrecht.nl.

Hieronder volgen de publicaties van Pietro Bonaparte: