+31(0)402445600 ka@keizersadvocaten.nl

Arbeidsrecht

Keizers Advocaten staat cliënten ook bij op het gebied van het arbeidsrecht. Daarbij zijn onze cliënten veelal werkgevers, maar ook werknemers staan wij geregeld bij. Wij stellen veelvuldig arbeidsrechtelijke documenten op zoals arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaardenregelingen, bedrijfsreglementen en participatieregelingen.

Wij adviseren en procederen ook bij reorganisaties, fusies en overnames, beloningsregelingen, cao-recht, ontslagkwesties en andere arbeidsrechtelijke gerelateerde vraagstukken.

In het arbeidsrecht is een proactieve aanpak essentieel. Dit rechtsgebied is steeds in beweging en de arbeidsrechtelijke regelgeving wijzigt voortdurend. Het is daarom noodzakelijk om te zorgen dat uw arbeidsovereenkomsten en andere arbeidsrechtelijke regelingen steeds up-to-date zijn.

Wij ondersteunen u daar graag bij. Daarbij werken we in onze arbeidsrechtelijke advisering vaak samen met andere disciplines, zoals fiscalisten, salarisadviseurs en accountants.

Wij zorgen ervoor dat de arbeidsrechtelijke documenten van onze cliënten steeds actueel zijn. Dat biedt onze cliënten houvast en grip op hun organisatie. Het biedt optimale duidelijkheid en het verkleint de kans op geschillen.

Arbeidsrecht

Vragen kan
natuurlijk altijd!

Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op of plan hieronder een vrijblijvende kennismaking.