+31(0)402445600 ka@keizersadvocaten.nl

Keizers Advocaten is aangesloten bij Warwick Legal Network.

Warwick Legal Network is een mondiaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Warwick Legal Network is vertegenwoordigd in 30 landen wereldwijd. Niet alleen in Europese landen dus, maar ook in India, de Verenigde Staten, China, Brazilië en Argentinië.

“Doordat Keizers Advocaten lid is van Warwick Legal Network zijn wij als kantoor in staat om internationale transacties te begeleiden en over grensoverschrijdende kwesties te adviseren.

Vanzelfsprekend kunnen cliënten waar nodig direct in contact worden gebracht met de juiste advocaat in een specifiek land door raadpleging van het Warwick Legal Network. Onze cliënten mogen erop vertrouwen dat wij altijd zullen zoeken naar de best mogelijke oplossing en rekening kunnen houden met de internationale strategie en belangen van onze cliënten”.

Keizers Advocaten is lid van de Club van 52 van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

Keizers Advocaten is lid van de zogenaamde Club van 52 en sponsort in dat kader het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

Als ouder wil je er altijd zijn voor je zieke kind. Zeker als het kind op z’n kwetsbaarst is. Daarom zijn er de Ronald McDonald huizen en heeft een ziek kind altijd zijn ouders dichtbij.

“Als Keizers Advocaten dragen wij het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant een warm hart toe. Het Ronald McDonald Huis zorg ervoor dat gezinnen dicht bij elkaar kunnen zijn in een moeilijke tijd. Keizers Advocaten is er trots op een klein steentje te kunnen bijdragen aan dit goede initiatief”.