+31(0)402445600 ka@keizersadvocaten.nl

Over ons kantoor

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contractenrecht, financiering en herstructurering (waaronder insolventierecht) en vastgoed- en bestuursrecht. We werken veelal voor ondernemingen maar we staan ook regelmatig overheden, non-profitorganisaties en particulieren bij. Voor veel van onze cliënten zijn we al jarenlang de vaste juridisch adviseur.

Onze advisering is gericht op het voorkomen van geschillen. Is er toch een juridisch conflict, dan zoeken we met u naar de best mogelijke oplossing. Zonder procedure als het kan, want procederen is vaak kostbaar en leidt lang niet altijd tot de beste uitkomst. Maar als het moet, staan we er natuurlijk ook in een gerechtelijke procedure voor u.

 

Keizers Advocaten

We adviseren bondig, helder en praktisch. Samen met u vinden we door een doelgerichte en kostenbewuste  aanpak de beste oplossing. Met een team van acht advocaten en vier ondersteuners zijn we groot genoeg om op onze aandachtsgebieden hoogwaardig gespecialiseerd advies te kunnen garanderen. Tegelijk zijn we compact genoeg om maatwerk op persoonlijke basis te kunnen leveren.

Keizers Advocaten is gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoorgebouw in het zakelijk hart van Eindhoven. U vindt ons hier. 

Vragen kan
natuurlijk altijd!

Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op of plan hieronder een vrijblijvende kennismaking.

Keizers Advocaten is aangesloten bij Warwick Legal Network.

 

Keizers Advocaten is lid van de Club van 52 van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.