Wij staan onze cliënten bij in allerlei kwesties die te maken hebben met de onderneming zelf, bijvoorbeeld in de oprichtingsfase, bij fusies en overnames, bij herstructureringen of bij ontvlechtingen. Wij verzorgen niet alleen de juridische documentatie, maar denken ook actief mee over de juridische structuur, de financiering, de zekerhedenpositie en governance binnen de onderneming. 

Als ondernemer heeft u met allerlei facetten van het ondernemingsrecht te maken. Het begint al bij de vraag in welke rechtsvorm u uw onderneming het beste kunt voeren. Daarbij streeft u ernaar uw juridische positie te versterken en risico’s op aansprakelijkheid te beperken. Wij helpen u daarbij. Ook het herstructureren van ondernemingen of bedrijfsonderdelen behoort tot onze expertise. Daarbij staat de continuïteit van uw bedrijf centraal. Komt het toch tot een geschil, dan brengen wij uw (proces)risico’s in kaart en staan we u bij in de procedure.

Binnen het ondernemingsrecht begeleiden wij onze cliënten onder meer op de volgende rechtsgebieden:

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Meer weten over ondernemingsrecht? Blijf op de hoogte met onze blogs, geschreven door onze experts.

Keizers Advocaten