Op het gebied van contractenrecht ondersteunen wij u onder meer op de volgende gebieden:

Als ondernemer sluit u vrijwel dagelijks overeenkomsten. Met toeleveranciers, afnemers, medewerkers (arbeidsovereenkomsten), externe adviseurs, soms met de overheid, huurders of verhuurders, en ga zo maar door. Het opstellen en beoordelen van overeenkomsten is ons dagelijks werk. We adviseren en begeleiden u bij het onderhandelen over overeenkomsten en we leggen ze helder voor u vast. Niet ingewikkelder dan nodig is, of het nu gaat om een eenvoudig of een heel gecompliceerd contract.

Samen met u bepalen we wat uw doelstellingen zijn bij de te sluiten overeenkomst en hoe deze het beste kunnen worden gerealiseerd. Daarbij is onze aanpak steeds praktisch en oplossingsgericht. Contracten maken en beoordelen, erover onderhandelen en er als het moet juridische procedures over voeren, is een vak apart, ons vak.

Wanneer u nog vragen heeft over contractenrecht of meer wilt weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Arbeidsovereenkomsten

Iedere ondernemer komt in aanraking met arbeidsrecht. Bijvoorbeeld bij het aannemen van nieuwe medewerkers, het opstellen van arbeidsvoorwaarden, verzuimvraagstukken of het doorvoeren van een reorganisatie. Maar ook bij CAO-vraagstukken, overleg met de Ondernemingsraad of vakbonden en bij (individuele of collectieve) ontslagen. Wij hebben ruime ervaring in het arbeidsrecht en wij adviseren u ook hierbij graag.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.