Waarom fuseren?

Met de samenwerking versterken we onze insolventie- en ondernemingsrechtpraktijk. Met deze bredere basis kunnen we bovendien onze advisering op het gebied van vastgoed-, bestuursrecht en arbeidsrecht verder uitbouwen. Kortom: samen zijn we sterker. Daarbij blijven we ons richten op de zakelijke markt. De benadering van beide kantoren is hetzelfde: slagvaardige en oplossingsgerichte juridische no-nonsense dienstverlening met u als middelpunt.

Waarom verder onder de naam Keizers Advocaten?

Wij zijn in 2014 in de Kempen een nieuw kantoor gestart onder een nieuwe naam. De naam FALCQ is daardoor minder bekend dan Keizers Advocaten, dat al sinds jaar en dag een begrip is in de regio Eindhoven. Volgens ons gaat het bovendien niet om de naam maar om de mensen. Daarom hebben we er samen voor gekozen om de naam Keizers Advocaten te behouden.

Waarom Eindhoven?

Het kantoor in Eindhoven ligt centraal en is voor de meeste relaties het beste bereikbaar. Daarmee lag de keuze voor Eindhoven het meest voor de hand. Maar we blijven ook goed bereikbaar voor cliënten in de omliggende gemeenten en in de Kempen, waar onze roots liggen.

Hoe groot is Keizers 'nieuw'?

Na de fusie zijn we met acht advocaten en vijf medewerkers.

Wat merkt u als klant van de fusie?

Wat ons betreft zo min mogelijk behalve dat wij u een breder dienstenpakket kunnen aanbieden en daardoor een completere adviseur zijn. We blijven op dezelfde manier doen waar we zelf vinden dat we goed in zijn, alleen met een groter team, onder een andere naam en vanuit een andere locatie.

Wij zijn erg blij met deze stap! U bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor (Fellenoord 230, Eindhoven), dus kom snel eens langs. Dan kunt u meteen onze nieuwe collega's ontmoeten.